DUGNAD MED KVALITETSPRODUKTER

Det kan være stor forskjell fra klubb til klubb hvor dugnadsdrevet den er, og det er mange måter å gjennomføre dugnad på - men dette visste du nok fra før. 
Vi har gjort oss en del erfaringer, og her kommer to gode tips!

1. Kjøp en - selg en

Alle aktive medlemmer kjøper selv én eske kaffe til eget bruk, samt selger én eske kaffe til enten tante/onkel, besteforeldre eller lignende.
Om din klubb eksempelvis har 500 medlemmer vil dette gi salg på 1000 esker kaffe og 

kr. 150.000 i fortjeneste. Om klubben din har 150 medlemmer gir det 300 esker kaffe og fortjeneste på kr. 45.000. Denne modellen passer best for store/mellomstore klubber og kan enkelt kjøres flere ganger i året.

2. Forhåndssalg - null risiko

Denne modellen er perfekt til mindre og mellomstore klubber/lag. Vi lager gjerne salgslister til forhåndssalg i din klubb. Listen med produkter og informasjon printes og deles ut til medlemmene som skal være med i dugnadssalget. Hva med å utlyse en intern konkurranse, hvem kan selge flest esker kaffe? Hos oss er det Fiskarstrand IL som innehar rekorden pr. idag, der et medlem alene solgte 49 esker kaffe på salgsdugnaden. Kan noen slå den? 

Forhåndssalg gir null risiko og maksimal fortjeneste.

Antall bestilles i forhold til antall forhåndssolgte varer.

Høy kvalitet - riktig pris - god fortjeneste på dugnaden

Lei av overprisede dugnadsprodukter? Ingenting er vel mer irriterende enn å vite at du betaler 2-3 ganger mer enn tilsvarende produkt i butikken.

Vår kaffe er svært konkurransedyktig priset. Du kan gjerne sammenligne med fersk kaffe fra lokalt kaffebrenneri, som stort sett koster 20-100% mer enn utsalgsprisen på dugnaden.

Produksjon og leveringstid

For å sikre alle våre kunder fersk og god kaffe, brennes kaffen etter vi mottar din bestilling. 

Leveringstid er 2-3 uker fra bestillingsdag. 

Legges bestilling på en torsdag, leverer vi normalt sett på 2 uker.

NYT Trading AS Bjørkavåggjerdet 9

6037 Eidsnes

kaffedugnad.no og nytkaffe.no drives av NYT Trading AS

Copyright kaffedugnad.no All Rights Reserved